Nieuwsbericht
Volgende wedstrijd

zaterdag 2 juni: toernooi in Opeinde. Aanvang 12.40 uur. Einde 15.00 uur. Vertrek: 11.15 uur. V...

 
B1 Portaal

Laatste nieuws
Sat 09 Jun
B1 wint toernooi Zuidhorn

Zowel de A1, B1 en B2 waren vanmiddag actief bij het toernooi in Zuidhorn. Met een beperkt aantal sp...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

28-10-2006 ONR B1 - GVAV B2 0 - 2

Sun 29 Oct, 15:07





Spelers: Marten, Bart, Marco, Larissa, Jakko, Willem, Wouter, Erik, Marcel, Henrike, Tim (wissels: Jeroen, Loes)

Onze zevende competitiewedstrijd:

Zaterdag 28 oktober behoorde iedereen om 9.15 aanwezig te zijn.
Helaas waren er twee figuren die er toen nog niet waren en ze begonnen op de bank.
Voor de wedstrijd moesten we nog nieuwe teamfoto’s nemen.
Toen we hier klaar mee waren kwam onze nummer 7 nog eens aanlopen.

We begonnen de wedstrijd in een 4-5-1 formatie. Dit met het oog op de plaatsen die wij (nr.11) en de tegenstander (nr.1) innamen op de ranglijst. We gingen dus vooral verdedigend spelen om een slecht doelsaldo te voorkomen. In de eerste helft gebeurde er niet zo veel. GVAV kreeg kleine kansjes maar deze werden vaak naast geschoten, en wel van buiten het zestien meter gebied. De beste kansen voor hun kwamen uit drie achter elkaar genomen corners en één keer toen de laatste man meekwam en een schot op ons doel vuurde.
Wij kregen nog twee kansen, één daarvan was een combinatie tussen verdedigend middenvelder Erik en spits Tim, waaruit Erik een poging op het doel deed maar voorlangs schoot vanaf de linker kant. De andere kans was een balletje van Tim op Marcel die de bal vervolgens lang op Tim gaf, maar zijn weg werd afgesneden door een aapje van GVAV.

Ruststand: 0-0
In de kleedkamer was de sfeer nog goed en werden we – terecht – geprezen voor ons harde werken en de stand. We zouden proberen deze stand vast te houden, dat zou een hele stunt zijn mocht dat lukken. In de rust wisselde GVAV, er kwam een nieuwe spits in het veld, onze opstelling bleef onveranderd.

De tweede helft ging van start en al snel bleek dat deze nieuwe spits voor een probleem zorgde. Deze lange jongen kon makkelijk wegdraaien en op weg gaan naar het doel. Gelukkig werd er veel rugdekking verleend en leidde dit niet tot doelpunten. Later na zeuren tegen de scheids, en misschien ook wel een opsomming van overtredingen werd de centrale middenvelder van GVAV 5 minuten weg gestuurd. Enkele seconden later kon Erik hem volgen met ook 5 minuten, om duisteren redenen. Even later scoorde hun spits wel met een kopbal uit een corner. Larissa werd toen gewisseld en Jeroen kwam erin. Hij ging op Wouter zijn plaats spelen en Wouter ging de spits dekken. GVAV kreeg toen minder kansen en wij kregen hele goeie kansen. Na een vrije bal die Marco nam en die onder hun muurtje doorging en er achter bleef liggen was het Jakko die schoot, helemaal vrijstaand, maar hij schoot helaas richting op de keeper. Ook Marcel kreeg nog een hele goeie kans. Rond de middellijn kreeg hij de bal, en probeerde de laatste man langs de rechterkant uit te spelen wat lukte – met een beetje geluk omdat de bal tegen en via de tegenstander de goeie kant op kaatste – en toen kon hij alleen op de keeper doorlopen. Hij schoot – te vroeg – vanaf 20 meter richting de linker onderhoek, maar de keeper bracht redding. In de tweede helft werd Henrike nog vervangen door Loes die ook rechtsmidden ging spelen. Vlak voor het einde, weer uit een doodspel moment kreeg de spits de bal aan de voet in het zestien meter gebied, draaide en schoot de bal links van Marten in het net.

Eindstand: 0-2
Teleurgesteld en doodop liepen we na het fluitsignaal richting de kleedkamer. Hier zouden we nog even een nabespreking doen en vervolgens gaan douchen.

Kortom:
Een wedstrijd waarvan we niet hadden verwacht dat we het onze tegenstander zo moeilijk zouden maken, waar we beter met onze eigen kansen hadden moeten omgaan en waar we toch trots op kunnen zijn. We zullen op het vertoonde spel moeten voortborduren en onze volgende wedstrijd winnen.

 

Goals: geen

Kaarten: geen

Auteur: Marcel ©








Terug
 
 
 
 
 
Sponsorgalerie